Irish Summer

Irish Summer

Em dic Jana Muñoz i sóc la responsable d’IRISHSUMMER,
programes per aprendre anglès a Irlanda.


Sóc traductora i intèrpret i professora de llengües. L’anglès forma part de mi des que era petita, i IRISHSUMMER és el resultat de la meva experiència com a professional de l’anglès i també del que jo voldria que m’oferissin com a mare si la meva filla volgués estudiar fora. Sé què necessitem quan anem a un país estranger a aprendre la llengua, i també sé quines són les preocupacions de les mares i dels pares quan els nostres fills decideixen estudiar a l’estranger.

Els programes que oferim estan pensats i creats amb delicadesa i cura, per poder satisfer els gustos i les necessitats dels nostres estudiants i per garantir una immersió lingüística completa; els nostres grups són petits i volem que la confiança, la qualitat i el tu a tu estiguin presents des del primer dia. Per als estudiants volem èxit (en termes d’aprenentatge, però també de confiança en ells mateixos i de felicitat), i per als pares, tranquil·litat absoluta. Jo mateixa viatjo amb els nostres estudiants i superviso, des de les mateixes localitats on es realitzen els programes, el bon funcionament de l’estada.

Mantinc informats els pares de tot i tinc cura dels estudiants com m’agradaria que cuidessin els meus fills si jo no pogués ser al seu costat. El far d’IRISHSUMMER vol ser el far que us guiï en l’aprenentatge de l’anglès, el far que us doni confiança i seguretat per poder arribar a la costa.

Estem preparats per a la teva travessia.

Deixa que IRISHSUMMER il·lumini el teu anglès
i fes que aquest viatge a Irlanda sigui inoblidable.