20 maig, 2014

Si la meva experiència amb Irish Summer s’hagués de resumir en una sola paraula em seria molt difícil escollir entre: hospitalitat, professionalitat, amistat o bé aprenentatge, però com no he d’escollir, de moment, m’agradaria explicar-vos com he viscut i he sentit aquesta experiència amb Irish Summer.

Irish Summer ha estat com viure en una altra vida. He format i a partir d’ara formo part d’una família. Una família que sense Irish Summer mai no hauria sigut capaç de conèixer. Una família que abans havia estat escollida per les meves preferències. Escollir Irish Summer com a organització per anar a aprendre anglès a l’estranger crec que ha estat l’encert més gran que he fet en tot el que porto aprenent anglès.

Irish Summer et dóna una àmplia sèrie d’oportunitats per escollir com vols que sigui el teu estiu a Irlanda tot passant per uns tests. Gràcies a Irish Summer tens l’oportunitat de, o bé anar a classes amb gent de diverses nacionalitats, o si no, tenir una Work-Experience on seràs capaç de treballar amb nadius.

Com una de les primeres persones que ha viscut l’experiència Irish Summer, he de dir que no és només per aquestes raons que vaig escollir aquesta organització, la vaig escollir per la seguretat que et dóna el saber que tens l’organitzadora a prop teu i que sempre que la necessites està disposada a ajudar-te a solucionar els problemes que tinguis.

Gràcies a aquesta organització he passat un dels millors estius i amb unes grans persones que des d’ara formen part de la meva vida, de la meva família i, sobretot i el més important, tot això ho he obtingut aprenent l’anglès i res més que anglès! On hi hagi professionalitat, hi ha Irish Summer.

Alba Gómez Forns.

Els comentaris están tancats.