Programes

Aprèn anglès tot l’any

ELS NOSTRES PROGRAMES A IRLANDA

Pot ser que tinguis unes setmanes a l’estiu per aprendre l’anglès, però si et va millor fer-ho en altres moments de l’any, amb Irish Summer també és possible. I ens agradaria que ens creguessis: totes les opcions són genials si es tracta d’aconseguir el nivell d’anglès que vols en un país tan bonic i acollidor com Irlanda. A l’hivern, a l’estiu, a la tardor o a la primavera, totes les estacions de l’any seran tan irlandeses i lingüísticament profitoses com tu vulguis.

Programes per a joves

Programes per a joves

Per a estudiants a partir dels 11 anys, hem dissenyat diferents models d’aprenentatge i millora de l’anglès. Tots tenim unes preferències personals a l’hora de cercar el mètode ideal per aprendre i practicar la llengua anglesa, pel vincle que ja tenim amb l’anglès o el que volem establir a partir d’ara. Ser jove no significa tenir-ho menys clar; és per això que oferim diferents programes que poden adaptar-se a les expectatives i gustos de cada persona. I com que sabem que n’hi poden haver moltes més, si no hi trobes el teu, contacta amb nosaltres i te’l farem a mida.

* Les condicions i els preus dels programes d’estiu per a joves poden variar a partir del 3 d juny.

Programes per a nens

Programes per a nens

Els més petits són bàsics per a Irish Summer, perquè ens fa molta il·lusió formar part de les seves primeres aventures en anglès i perquè aprendre una llengua és més senzill en èpoques primerenques. Quan som petits, aprenem anglès com si fos gairebé un joc, inconscientment, sense imaginar-nos la importància que té i que pot arribar a tenir aquest fet en un futur. Quan l’anglès arriba en els primers anys de vida, comença a formar part d’un mateix per a sempre.